Beoordeeld met 8.0 / 10
Van werkplaats naar jouw huis
Volledig maatwerk tafels
Eerste bos bloemen is van mij!
Menu
0

Veelgestelde vragen

Vragen over onze maatwerk producten? Bekijk dan onze veelgestelde vragen en wie weet beantwoorden we jouw vraag hier. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via de mail info@koopjetafel.nl of via 0648186486. 

Wat betekent het als mijn poten gepoedercoat zijn?
De poten die gepoedercoat worden, zijn gemaakt van staal. Om het staal te beschermen, dat het niet gaat roesten, word het gepoedercoat. De poten en onderstellen zijn verkrijgbaar in het zwart en wit. De poedercoat laag is voldoende sterk dat het niet uitmaakt als je er een keertje met je stofzuigerstang tegenaan komt. 

Wat is de levertijd als de tafel op voorraad is?
Wij doen ons best om zo snel mogelijk je bestelde tafel bij je te krijgen. Wij houden hier een levertijd tussen de 10-15 werkdagen aan.

Hoe moet ik mijn tafel schoon maken?
Je wilt natuurlijk dat je tafel lang mee gaat, dan helpt schoonmaken zeker. Je kunt je tafel het beste schoonmaken met een vochtige doek. 

Hoeveel dagen heb ik om te retourneren als de tafel toch niet bevalt?
Je hebt 14 dagen om de tafel te retourneren. Dat kan via info@koopjetafel.nl. Dan zullen wij de tafel weer op komen halen. De kosten om de tafel op te halen zijn voor eigen rekening. Wij zullen binnen 14 dagen na het ophalen van de tafel het verschuldigde bedrag weer terug storten.

Moet ik thuis zijn als mijn nieuwe tafel wordt bezorgd?
Voor de bezorgers is dat wel erg praktisch. Jij weet waar jij te tafel wilt hebben en je mag natuurlijk een prachtige bos bloemen in ontvangt nemen. 

Wordt mijn nieuwe tafel in elkaar gezet?
Zeker weten, op de plek waar jij dat graag wil.

Kan ik een van jullie tafels ook in het echt bekijken?
Wij snappen goed dat je de tafels het liefst in het echt wilt bekijken. Dat kan bij mij in de werkplaats op de werven 1A in Benthuizen. 

Op welke manieren kan ik betalen?
Je kunt eenvoudig betalen doormiddel van ideal of via een bankoverschrijving.
 

Aan het laden...
Iets niet helemaal duidelijk? Kom in contact! 06 481 864 86 info@koopjetafel.nl Vul ons contactformulier in
Contact